Gott inomhus

Nu har vi haft igång systemet med värmeväxling i nästan en månad och jag tycker det känns bättre när man är inomhus. Framförallt är det på toaletterna och i tvättstugan där det konstant dras ut luft som miljön har förbättras. Även att sovrummet får frisk luft dygnet runt har hjälpt i alla fall mig att sova bättre när vi måste ha dörren stängd.

Jobbet vi betalade för och fick var vi extremt nöjda med. Så ett plus i kanten för Jocke på ByggPlus. Kvar är dock allt arbete som vi själva skulle göra. Isolera rören på vinden samt att bygga in rören som är dragna i sovrummen. Det första skall fixas relativt snabbt, då jag fått låna verktyg som behövs för att klippa och fästa isoleringen. Det andra lär ske under sommaren på något sätt. Semestern kommer inte förrän i augusti för mig så kvällar och helger lär gå åt.

Senaste veckan har jag dock haft semester och en välbehövlig sådan. Kände att det var lite väl mycket som var på gång så jag ville få lite tid att ladda batterierna hemma i lugn och ro. På måndag är det dock dags igen och det är definitivt ingen lugn start. Månadsrapportering, dagar fyllda med möten och ett studiebesök från en gruva i Australien som jag skall få till.