Tung vecka

Mitt normala schema har varit rubbat denna vecka. Även om det inte är en gigantisk rubbning så känns det. I stället för träning på måndag och onsdag, blev det tisdag och torsdag. Onsdagen blev istället en långdag på jobbet med möten fram till kl 18 och fredagen avslutades med ett videomöte som vara fram till kl 15:30.

Lägg på det att jag i princip varit ensam på jobbet och just denna vecka har det varit väldigt mycket spring och småkrångel. Inget har fått funka mer än 1-2 timme utan att jag har kallats in för att titta på och lösa problemen. Och nästan allt har varit “rutinärenden”, så det har inte varit nya utmaningar utan samma gamla visa om och om igen.

Allt sammantaget så blev det en väldigt splittrad vecka. Att bara fokusera har tagit väldigt mycket energi, vilket naturligtvis spär på den mentalt tunga känslan.

Just nu hoppas jag på att vägningen om några timmar kommer att visa att min viktnedgång fortsätter sakta men säkert och ge mig lite positiv energi.

1 comment

    • M.P. on March 27, 2017 at 07:27

    Oavsett hur tungt det verkar så kommer det säkert att ordna upp sig, vissa veckor kan vara riktigt jävliga ibland.

Comments have been disabled.