Lite rutin

Arbetet känns numera som att det går på rutin. Det är inte så att man är eld och lågor om något projekt eller något som komma skall, utan det är samma sak. Dag ut och dag in. Det första man tänker på när man går genom dörrarna på måndag morgon är hur lång tid det är till fredagen och helgen. Eller om det råkar vara en röd dag så man får lite extra ledigt.

Kanske inte det bästa läget att vara i mentalt och samtidigt kunna prestera. Men just nu så känns det som att man sitter fast i klister och inte kommer någonstans. Jag växer inte som ingenjör och jag får ingen direkt användning för det jag kan. Och jag förvärvar inga nya kunskaper, utan allt går på rutin.

Jag är där jag är. Blir det bättre? Blir det sämre? Lite ovisst just för tillfället. Vet bara att jag inte är nöjd med situationen som den är.