Full rulle i hjärnan

Frekvensen på uppdateringarna av denna blogg blir bara sämre och sämre. Hade hoppats att kunna skriva mer och oftare men en insikt jag gjort det senaste halvåret är att jag behöver lugn och ro omkring mig för att kunna fokusera på att skriva något bra. Och just detta lugn har det inte varit på ett bra tag, på gott och ont.

Livet är just nu väldigt roligt men även väldigt jobbigt. Det tar mer energi och mer fokus än vad jag någonsin kunde föreställa mig och mentalt kastas jag mellan vem jag var för 1,5 år sedan och den person jag är nu.

Visst var det skönt att kunna styra 110% när man åt, vad man skulle göra på helgen, njuta av den stilla tystnaden i att inte göra något alls. Samtidigt så glömmer jag hur oändligt tråkigt det var att vecka efter vecka sitta ensam i lägenheten. Att inte säga något till någon annan från fredag eftermiddag till måndag morgon. Eller för den delen se någon på den tiden.

Ett lätt rosenskimmer är det på dessa minnen, men det gäller att komma ihåg exakt hur det var. Både det bra och det dåliga. Och i slutändan så finns det bara en väg. Vägen är framåt. Var den slutar vet ingen och egentligen om man visste det skulle resan dit bli väldigt tråkig.