Ute på hal is

Tre lördagar i rad så har vi varit ute och åkt långfärdsskridsko på Runn, och jag måste säga att det nu börjar bli mer vant att glida fram. Igår så var det perfekt is nästan hela vägen runt och det var hur lätt som helst att åka. Om man jämför med första gången för ett år sedan eller för den delen gången för tre veckor sedan så är det stor skillnad.

Nu behöver jag inte staka fram utan det går att ta fart med skär och hålla uppe hastigheten med dessa. Jag kan både starta och stanna utan att använda stavarna. Ja, lite hjälp är de fortfarande men det går utan om jag verkligen vill.

Det som var absolut bäst igår var dock att jag inte var trött eller slut när vi hade kört ett varv, och jag var väldigt sugen på att ta ett till. För nu var det både roligt och enkelt. Jag har fått en blodad tand och kanske kan börja titta på att skaffa mig lite egen utrustning.