Lego i julklapp

Inte helt otippat så köpte jag mig åter igen lego i julklapp. Det är ju inte den billigaste hobbyn att ha direkt, men det är ofantligt kul. Av de modeller som stod på önskelistan så blev det att köpa tre av dem. Jämfört med omgången då avsatte jag faktiskt tid att bygga dem och hittills har två av dem blivit byggda. Den första tog lite mer än 10 timmar aktiv byggtid.

Riggat för första bygget

Den färdiga skovelhjulgrävaren

Just denna var massiv då den har ett stort antal rörliga delar. Man kan via en kontroll köra den framåt, höja och sänka skovlarna och rotera allt. Efter denna blev det att ta det lugnt ett tag, men sedan var det dags för bygge nummer 2.

Förberett för helikoptern.

Den färdiga helikoptern

Fysiskt blev helikoptern mycket större än vad jag hade väntat mig. Dock är jag väldigt nöjd med dem båda och kvar har jag en traktor/skogsmaskin/lastare att bygga. Och det är från julen som precis var. Sedan har jag ytterligare två modeller som ligger och väntar på att bli byggda från 2015…. Så mer inlägg om lego är att vänta…