Nytt år, nya vanor

Ja, då var det 2017 och jag har redan skrivit fel årtal ett antal gånger. Kände att jag nyss började skriva 2016 med säkerhet så ändras det igen. Jobbigt värre. Eller?

Jul och nyår var två helt olika tillställningar.

Julen firades hemma med svärföräldrarna och alla barnen (nej, inga alla barnen skämt drogs). Julmiddag, paketutdelning, och spel. Det blev väldigt lyckat och alla verkade ha väldigt roligt. Berget med julklappar under granen var i alla fall imponerande för att vara en familj utan små barn.

Julklappsberget

Tyvärr så blev min njutning av julen väldigt liten i år då jag åkte på en rejäl förkylning på lillejulafton som mer eller mindre däckade mig under hela julhelgen och mellandagarna. Även om det värsta gick över snabbt så var kroppen helt slut och vad man än gjorde så tömde det en på energi.

Julklappar blev det många (delvis inköpta av mig) men av T fick jag det finaste halsband jag någonsin fått.

Legohjärta i en halskedja.

Om julen var en massiv tillställning så var nyåret mer sobert. Lite god mat och sedan var vi båda slöa i soffan framför TV’n Och det gick inte att hålla sig vaken till tolvslaget, utan då sov vi. Eller i alla fall jag. 🙂

I och med förkylningen så har det inte blivit så mycket uppdaterat på de flesta fronter, så mer kommer löpande under januari.