Mot sydligare breddgrader

Inom några timmar så bär det söderut en liten bit för att imorgon ta ett ännu längre kliv till “varmare” breddgrader. Besök hos familjen P i Kreuzlingen är eventen för helgen, då det var ett år sedan vi sågs sist. Så det skall åter igen bli lite julmarknad och så men framförallt att umgås, baka pepparkakor (tydligen) och rent allmänt vara sociala. Saknar ju även smådrakarna lite. T följer med på denna resa, så även hon får uppleva drakfamiljen i Schweiz.

På måndag bär det sedan av till Skåne för att fira en något motvillig 70 åring, med lite festligheter. Får se vad det blir då födelsedagsbarnet bestämmer. Även här var det ju nästan ett år sedan jag var hemma i Skåne, så det skall bli kul att återse staden jag härstammar ifrån. Eller ja… stad och stad… 🙂

Men nu skall det packas!