Julbord på Herrgården

Tog och packade in hela bonusfamiljen i bilen och drog till Garpenberg idag. Huvudmålet var julbordet som bolaget bjuder på i Herrgården. Precis som jag mindes det var bordet fullt med både vanliga och ovanliga rätter. Orutinerad som man var gick man på “det vanliga” istället för att frossa loss i det mer ovanliga. Varför äta sig mätt på prinskorvar, köttbullar, rökt och gravad lax när det fanns så mycket annat roligt. Speciellt det som var lokalproducerat.

Mätta blev vi alla samma i alla fall. Så nu behöver man inte äta något mer under resten av dagen.

Tog även en snabbis in om verket för att visa upp var jag jobbade. Tyvärr kunde vi inte komma ut i driften utan det fick räcka med kontoret och kontrollrummet.

Även om man nu bara vill ligga och jäsa så är det en pepparkaksdeg som måste göras inför morgondagens julstök i miniformat. Det är mer ett adventsfika men pepparkakor skall tillagas och dekoreras. Allt detta hänger på att man tar sig ur soffan. Något som inte är direkt lätt….