Träningen rullar på

Än så länge har jag lyckas hålla igång och tagit mig minst två gånger per vecka till gymmet. Visst har det tagit emot några dagar men när man väl är där så känns det riktigt skönt. Börjar nu varje pass med att springa 3km och har två olika pass med styrka efter.

Det känns bättre och bättre för varje gång och jag funderar på att sätta samman ett tredje pass så det blir lite mer variation. Vet dock inte riktigt vad det skulle vara för övningar. Kanske jag måste ta ett PT pass igen för att få lite ny inspiration.

Det som jag dock ser fram emot nu är några lediga dagar runt den fjärde advent då jag tillsammans med T hoppar på flyget ner till Schweiz för en kort visit. Skall bli kul att träffa hela familjen P igen och uppleva lite mer av vad stad och land har att erbjuda.

Efter det bär det av till Skåne för att fira min mamma, så länge hon inte flyr fältet innan vi anländer.