Slö helg

En riktigt riktigt slö helg är det just nu. Slappande i soffan och framför datorn och tillbaka till soffan igen. Trodde man skulle vara helt slut efter träningen resten av kvällen, och visst var man rätt seg timmarna direkt efter. Men nu när det blivit kväll så är det fullt med energi och en hel del rastlöshet.

Pyntandet går framåt och nu har köksfönstret fått sin del med två nya ljusstakar och blommor. Det blev riktigt fint när väl T hade lagt lite tid och fixat till det.

Köket i sin julskrud

Köket i sin julskrud

Lite övriga utrymmen fick även lite tillskott och ändringar till det bättre.

dsc_0036 dsc_0035Så nu är det julstämning i hela huset och vi får sakta men säkert till det för hela huset. Det är bara att inse att detta år kommer det att vara en hel del testande och provande när det gäller julpynt.