Behöver mer pynt

Det gick snabbt i fredags med att få allt pynt på plats. Tror inte det tog mer än 2 timmar så var allt ute. Dock inte på rätt plats. Hela lördagen så flyttades saker runt och testades om det fungerade eller inte. Vissa saker fungerade direkt, andra tog lite tid att hitta sin plats.

Men jag blev i alla fall nöjd för att vara första gången detta hus pyntas inför julen. Lite justeringar kom på söndagen när T fick tycka till för vissa saker hittade jag inte riktigt någon plats för. Sedan är det inte jämnt fördelat över hela huset utan hallen och köket är relativt väl pyntat men övre hallen och vardagsrummet är det lite tunt med pynt. Får titta runt på julrean i mellandagarna efter något fint som skulle kunna passa.

Nu är det bara att hålla ut tills granen skall pyntas. Som kommer att kompensera bristen på julpynt i vardagsrummet rätt bra.