Meeen regn….

Nästan all den vita fina snön har den senaste dagen regnat bort och blivit slask och glashala gator. Och så här skall det fortsätta de närmaste veckorna. Snön som gjorde allt så trevligt och mysigt. Nu är det grå och tråkig höst igen. Något jag inte är helt nöjd med…

Den lilla fördelen jag dock har att motarbeta tråkig höst är massor med flextid. Har hela 25 timmar som jag måste få bort under November, vilket innebär sovmorgon med en timme extra samtidigt som jag slutar samtidigt som jag brukar. Riktigt härligt med korta arbetsdagar nu när vädret är som tråkigast. Samtidigt så är det ju bra länge sedan jag hade semester och då det inte är en massa lediga helgdagar under hösten så lättar detta lite.

Men jag kommer att trotsa att snön nu försvinner och pynta upp hela huset till helgen. Har mer eller mindre både fredagen och lördagen för mig själv att hänga upp alla julsaker och pynt.

2 comments

  • M.P. on November 16, 2016 at 08:03

  Men Linus, man hänger väl inte upp allt julpynt redan i november? Det är ju mer än en månad kvar till julafton. 🙂

  • Linus on November 17, 2016 at 19:04
   Author

  Det skall vara uppe till första advent, vilket bara är en vecka bort. 😀

Comments have been disabled.