Igång med träning

Det har varit fyra hårda veckor men jag har lyckats med att genomföra minst två träningar i veckan. Lätt i början, sedan blir det tungt ett tag. Men nu rullar det på lätt och den där motviljan att träna har försvunnit. Det är nu bara en sak jag gör minst två gånger per vecka. Och det känns skönt. Mår mycket bättre på dagarna och sover bättre på kvällarna. En vecka blev det till och med tre pass.

Så väldigt strikta mål har satts och skall hållas nu, för vikten rusade iväg lite väl mycket och var väldigt nära 120kg. Nu har det definitivt vänt nedåt och imorgon får jag se hur det har gått den här veckan. Lördag morgon kl 08 och innan jag ätit något ställer jag mig på vågen och ser vad som hänt.

Även om jag föredrar att träna i Hedemora då det är lite bättre utrymme runt maskinerna och lite färre personer så går det inte att komma ifrån att gymmet i Falun är relativt mysigt. I alla fall när man sitter och väntar på sin bättre hälft.

"Väntrummet"

“Väntrummet”