Så härligt med snö

Det har tagit några dagar extra för att snön att riktigt lägga sig i Falun men nu har vi ett vackert snötäcke. Trädgården på baksidan har blivit otroligt vacker nu när det ligger 10 cm snö över alla växter. Fortsätter det såhär under hela vintern så kommer det bli mycket träning i form av att skotta snö. Men all träning är bra träning.

Julkänslan börjar sätta sig mer och mer i själen och jag ser fram emot mornar i soffan med granen fullt klädd och bara njuta.

Fast den viktigaste händelsen som sker nu till helgen sker på lördag kl 18. För då är det exakt ett år sedan jag träffade T för första gången. Att det redan gått ett år känns ibland konstigt samtidigt som vi under detta året har tagit enorma kliv i och med att vi flytta samman och köpet av huset. För att fira detta skall vi ut och äta på O’Learys i Borlänge på lördag. För det var där som vi sågs för första gången exakt den dagen och exakt den tiden förra året.