Vintern är här

Ja, snö för med sig vissa dåliga saker som halt på vägarna men det är ju bara så ofantligt härligt och vitt. Och tittar man på termometern så får den förhoppningsvis stanna hela vägen till jul. Hade varit härligt med en rejält vit vinter.

Det snöade rejält igår och för några av träden blev det lite väl mycket. De böjde sig ner över vägen så på väg till jobbet idag var det två arbetare med motorsågar som var ute och kapade alla de träd som inte orkade hålla mot snön och föll pladask på vägen.

Vägen från jobbet

Vägen från jobbet

Helgen tillbringades med att sätta golvlister och dörrfoder. Det viktigaste var dock att jag fick snickra samman en liten hörna för mina datorer så jag kan smita undan när jag behöver andas och ha det lite lugnt runt mig. Det är inte lika stort som mitt tidigare men det räcker mer än väl. Kanske att jag till och med kan modifiera det lite extra. Men det är inte ett helt rum utan jag lånar lite av O’s rum under tiden om hon är i skolan.dator

Nya kontrollrummet...

Nya kontrollrummet…