Lugnat ner sig

Efter en febril aktivitet de senaste 6 månaderna har det nu lugnat ner sig på renoveringsfronten. Alla rum fungerar även om det är en del kosmetiska delar kvar. Alltså dörrfoder och golvlister. Får se om det hinner göras innan det blir för kallt att stå ute och såga. Men tanken är att vi inte skall dra igång några fler projekt just denna sekund och minut utan att försöka njuta av livet och julen som är på gång.

Vi är båda väldigt taggade att dekorera huset och få njuta av en jul med allt vad det innebär. För nu när det blivit höst så passar det gul och röda huset väldigt väl med alla löv och höstfärger som finns runtomkring.

Men man börjar komma till ro i huset. Känslan av “hemma” dyker upp lite oftare även om den inte riktigt är grundmurad i själen ännu. Samtidigt så vet jag ju av erfarenhet att det tar lång tid och mycket möda innan jag riktigt trivs. Var på god väg att känna så i Hedemora efter nästan 2 år. Så jag förväntar mig att det tar minst så pass lång tid. Om inte längre. Hoppas dock på kortare.

2 comments

    • M.P. on October 19, 2016 at 07:50

    Det brukar kunna bli kortare om man har någon att känna sig hemma med… 🙂

    • Stina on October 23, 2016 at 20:09

    Men frågan lyder: Har du nog med ljusslinga till huset till jul? 😉

Comments have been disabled.