Helt slut i skallen

Efter denna veckan med föreläsningar som skulle däcka den mest erfarna och luttrade student så går hjärnan på sparlåga. Allt är jobbigt. Så enkla saker som att laga mat kräver en riktad ansträngning att ta sig upp ur soffan och få det gjort. Det är helt enkelt lite väl mycket som passerat skallen. Förhoppningsvis har lite registrerats och kommer att dyka upp när allt är i fas igen.

Men vi har fått en hel del gjort. Jag har fokuserat på att få färdigt garderoben med lådor och skjutdörrar, medans T har städat huset från topp till tå. Så just nu är vi båda helt slut och behöver en helg till för att hämta sig från denna.

img_20161015_195847

Skjutdörrarna på garderoben i ett nästan färdigt sovrum

Resan hem var med hjärtat i halsgropen med en önskan om medvind, nedförsbacke och transporter i ljudets hastighet. Tyvärr blev det inte så. Jag hann med tåget på Arlanda precis. Hela 2 minuter hade jag tillgodo. Detta efter förseningar på närmare 35 minuter från SAS. Tyvärr blev det inte bättre med SJ. Hann hela vägen till Uppsala innan resan tog stopp igen. Problem med en kontaktledning i Sala. Där checkade min hjärna ut. Kom hem (bevisligen) men efter två resor med kombinationen SJ och SAS så säger jag aldrig mer. Det får bli bil till Arlanda så SAS kan bli hur försenade som helst.