Snart på vägen hemåt

Om mindre än 24 timmar så bär det av mot dalarna igen från ett blåsigt Lund. Utbildningen har varit bra även om det har varit väldigt långa dagar. Många långa pass och det har ibland varit svårt att hålla sig vaken, men lite extra te och kakor så har det inte varit några större bekymmer. Har lite saker man kan implementera relativt omgående och några som kan ändras på lite längre sikt.

Imorgon blir det lite stressigt då min flygtaxi går 5 minuter innan sista passet har avslutats. Men det är förhoppningsvis en kortare sammanfattning som det inte gör något att man missar. Längtar hem. Känns som att man har varit på resande fot lite väl mycket nu. Mindre bra minnen från när jag pendlade till Kirkenes har gjort sig tillkänna, att man missar allt som händer hemma. Vill absolut inte missa tåget imorgon.

Hemma i Simrishamn var det nästan som vanligt. Ett lite omgjort kök skulle inspekteras och det såg väldigt bra ut. Alltid roligt när man kan fräscha upp ett kök utan att först riva ner det till grunden. Synd bara att det inte går att göra med vårt kök. Firade även att min syster numera är närmare 40 än 30.