Kickstartern klar

En väldigt spännande tid väntar nu. Den kickstarter som jag stöttade gick klart idag och de fick samman 646.000 dollar av de 76.000 dollar som de önskade. Så de klarade målet med råge rent pengamässigt och över 5000 personer stöttade projektet. För just antalet personer var det primära målet, och jag var en av dessa.

Så vad får jag av detta? Jo, ett kombinerat rollspel/brädspel med en expansion som kommer samtidigt som jag tror kommer att bli väldigt intressant att spela men man bör nog vara ett större antal personer. Får se om det hinner komma innan jul för det skulle vara väldigt kul att testa det då när det finns tid under julhelgen.

Nu laddar jag dock för att åka ner till Skåne. Dels skall det bli kul att komma hem till Simrishamn en kort sväng men en utbildning som ser ut att vara väldigt intensiv väntar mig också där nere. Så det blir några dagar till på hotell fast denna gång med svensk frukost (hej havregrynsgröt!). Skall även fira min syster som fyller år och därmed är närmare 40 än 30 🙂