Låg energinivå på en Linus

Just nu finns det inte mycket att klämma fram i form av energi. Det är väldigt tomt i botten av den burken. Vill mest bara ligga och sova från en morgon till nästa morgon, men man måste ju gå upp och ta sig till jobbet.

Renoveringen är inne i den där fasen som jag avskyr. Man gör en massa men “inget händer”. Saker som lister, dörrfoder, eluttag, nätverkskablar och så vidare. Att bara organisera fram allt tar längre tid än det som skall göras och som oftast bara 5-10 minuter, men det är allt tänkande och planerande som verkligen tömmer mig just nu. Och flyttande av saker från punkt A till punkt B och sedan tillbaka till Punkt A. Det är just denna sits som jag lovad dyrt och helig att inte utsätta mig för igen efter de två helrenoveringar som jag gjorde. Speciellt den i Motala.

Tog dock tjuren vid hornen och gick upp relativt tidigt för en session på gymmet för att vända trenden. Det känns att kroppen har återfått lite energi efter bara en session men fortfarande är det mentalt tomt på energi, även om det förhoppningsvis kommer när man varvat ner lite efter träningen.