Min första kickstarter

Några gånger har man trillat förbi en kickstarter eller två av ren nyfikenhet. Vissa var bra andra var… låt oss säga lite väl “där ute” med låg verklighetskontakt. Trodde aldrig att jag skulle ge mig in i att sponsra en sådan men nu har jag trillat dit. Ett brädspel som jag både sett spelas och pratas om skall bli verklighet och inte bara en demo.

Spelet heter Thornwatch och är en blandning av rollspel och kortspel som utvecklats av de något förvirrade och skadade hjärnorna bakom Penny Arcade. De har gjort en hel del roliga saker och deras nästan onaturliga förmåga att skapa roligt och framförallt smart innehåll till sin serie. För att inte nämna allt runt omkring som de har skapat, däribland något jag faktiskt stöder varje år sedan den skapades 2003: Childs Play. Vilket är en insamling till barnsjukhus så de kan få spel och leksaker för de barnen som måste tillbringa mycket av sin tid där pga väldigt allvarliga sjukdomar.

Det blir med spänning jag väntar på hur det kommer att se ut och hur det är att spela. För jag har inga tvivel på att det blir gjort. Kanske något som hinner komma till julafton?