Äventyret är över

Då var man packad och klar att resa hem. För nu längtar jag faktiskt hem. Till min sambo som jag saknar mest.

Har haft väldigt roligt och lärt mig en hel del. Kursen i sig var extremt bra och jag kommer att redan på måndag börja bygga modeller i detta program. Lite erfarenhetsutbyte har också varit nyttigt, speciellt idag då jag var förbi labbet här på Tara för att kanske framförallt snacka lite strunt. Men så såg jag att de hade fått två nya leksaker som jag bara var tvungen att se. Två splitternya XRF maskiner. Jo, jag blev lite avundsjuk och för en kort sekund funderade på hur jag skulle få ner dem bägge i väskan. Bortsett från det faktum att de är stora som kylskåp.

Dock blir det bara en kort tid hemma för om bara två veckor så skall jag ner till Lund för en kurs i mikrobiologi. Men det blir lite kortare tid där. Bara 6 dagar borta. Och två av de dagarna är jag hemma i Simrishamn och hälsar på. Har ju inte varit nere sedan förra julen.

Efter dessa två resor får det räcka med tjänsteresor på ett tag. Semesterresor är dock tillåtet….