Sightseeing med pokémon

Den första stadsvandringen påbörjades redan kl 7 då solen var på väg upp. Hade nog legat vaken 1-2 timmar innan dess, så det var mest en otålig jägare som gav sig ut. Kamera och mobil i högsta hugg. Totalt blev det runt en timme som jag vandrade omkring och några okej foton. Inte helt nöjd, då det blev ljusare snabbare än vad jag hade väntat mig. Så det blir morgondagens uppdrag. Några av de som jag blev relativt nöjd med kommer sist i detta inlägg.

Men då det inte finns mycket att göra så har det blivit ytterligare två turer för att jaga pokémon’s, kläcka två ägg och samla på sig saker. Ett perfekt tidsfördriv när man inte är hemma. Mellan turerna har jag legat på hotellrummet och tittat på Netflix. Utbudet är något större här på Irland än hemma i Sverige så även om det hade kunnat bli massor med filmer har det primärt varit avsnitt från Star Trek; The Next Generation. En klassiker som ligger mig varmt om hjärtat.

För mycket mer än det finns det inte att göra här i stadskärnan. Navan är väldigt litet. Om man har 30 minuter på sig så hinner man runt allt som finns här. Övriga delar är hus och lägenheter. Så lite trist i längden. Men det ger en möjligheten att dels hitta (inte det enklaste) och utforska de lite mer udda och unika affärerna.

Huvudgatan.

Huvudgatan.

Mera av huvudgatan

Mera av huvudgatan

Byggnaderna är inte överdrivet stora

Byggnaderna är inte överdrivet stora

Det gäller inte att ställa till det för sig.

Det gäller inte att ställa till det för sig.

Gatan ner mot hotellet.

Gatan ner mot hotellet.

Den största kyrkan i stan (tror jag).

Den största kyrkan i stan (tror jag).