Lite helg

Två dagar med arbete som varit väldigt produktiva. Fått sett det jag vill och fotograferat en hel del som jag kan ta med mig tillbaka till Garpenberg för att bygga eller utveckla där. Alltid bra när man kan dra nytta av varandras erfarenheter och lösningar. Tyvärr något som vi generellt är dåliga på.

Nu följer två dagar där jag inte har något planerat, utan det blir att glida runt lite som jag önskar och titta på stan. Gå i lite affärer även om de domineras av tre saker: pubbar, e-ciggarettförsäljare och matställen för avhämtning. Så utbudet är lite skralt, men jag kan säkert få tiden att gå. Om framförallt ork finns så blir det nog att skriva lite rapporter också.

Än så länge har det inte blivit mycket fotat som jag kan lägga ut på bloggen men igår så tog jag bilder på hotellet som jag bor på.

Hotellet

Hotellet

Lobbyn

Lobbyn

Hotellrummet

Hotellrummet