Åter ute på vift

Då var jag tillbaka på Irland igen. Packade åter igen “fel kläder” då det mer eller mindre fortfarande är högsommar här. Får hoppas att det är något kallare i fabriken. Jag har hela 10 dagar att se fram emot här och det kommer att innebära en hel del arbete de första dagarna för att avslutas med en utbildning på närmare 4 dagar.

Även om det inte blir så mycket nöje denna gång så skall jag ändå försöka smita ut med kameran på kvällarna och ta lite foton. Kanske jaga lite irländska pokémons. Fast mest skall jag vila upp min kropp som har fått slita lite väl mycket känner jag. De flesta leder mår lite dåligt och en muskel eller två protesterar ibland.

Men jag saknar redan Falun och min T. Det var jobbigt nog när hon var i London med tjejerna. Och att bara ses i knappt ett dygn innan jag åkte gör lite ont. Längtar efter att få sitta i soffan en helgmorgon med te (kaffe för hennes del) och bara njuta av morgonen.

1 comment

    • M. P on September 15, 2016 at 11:25

    Glömde du att kolla vad det skulle vara för väder innan du åkte?

Comments have been disabled.