Helggöra utan slut

De två senaste månaderna har inneburit en hel del snickrande då vi håller på att bygga ett sovrum nere för T och mig. Vilket vi behöver. Visst var det kul att bo i vad som skulle klassas som en väldigt lyxig etta men det hade sina nackdelar att inte kunna stänga om sig. Något vi snart kan.

Väggarna byggdes relativt snabbt. Det som tog lite tid att få till var att sätta skivor, isolering, måla och en elektriker att dra om lite kablar. Allt det är nu gjort så igår tog jag tag i att lägga golv med ivrig uppmuntran från min arbetsledare/projektledare från London där hon glider omkring.

Det blev ett golv från Byggmax igen. Trodde alla deras golv hade det nya systemet med hur kortändorna sattes samman men tyvärr så hade just det golv vi valde inte detta nya system. Så jag har slagit mig sönder och samman för att få det att se bra ut. Det är mycket bättre än hur det var för 5 år sedan men det är fortfarande långt från enkelt. Och inte lika enkelt som det golv jag lade i Motala som de kopierat sitt nya system ifrån. Men lagt blev det och jag är väldigt nöjd med resultatet.

På kvällen dök sedan C upp och vi satte den fondtapet som skulle upp. Jag har inte satt många tapeter i mitt liv men denna var extremt svår att få till. Det kändes som att den skulle gå sönder när man hanterade den och sekunden den hade fått lim eller vatten på sig var den ofantligt skör. Så jag är glad att det bara var en fondvägg.

Idag blir det återhämtning. Lite tv-spel, lite slappande, kanske en tur till affären. Inte mer. Behöver lite helg.

Fondvägg och golv. Mycket nöjd.

Fondvägg och golv. Mycket nöjd.