Lagad och klar

Det gick som planerat med lagningen. Två bedövningssprutor senare så kände jag absolut inget i hela överkäken. Hade missförstått och det var en uppe till höger och en uppe till vänster som skulle lagas, därav blev hela överkäken borta. Kände bara själva nålsticket. Allt annat var bara oljud och lite tryck. Med dessa lagningar klara så dansade jag hemåt för att låta bedövningen släppa.

Effekterna efteråt var riktigt roliga. Testade på att göra både det ena och andra för att se hur bra (eller dåligt det gick). En testade jag redan hos tandläkaren. Att spotta. Det funkar inte. Dreglade som ett litet barn, så det blev att torka efter med papper. Dricka gick om man lutar huvudet bakåt. Annars så rinner det bara ut. Mitt leende var… låt oss säga snett när man inte har kontroll på alla musklerna.

Att vissla går inte heller. Äta banan går men det kändes väldigt mysko och krävde full koncentration att hålla den i munnen. Bara att bita samman rakt var väldigt problematiskt ibland.

Så även om det inte var den roligaste upplevelsen i mitt liv så har jag sett till att utnyttja det faktum att jag var bedövad till att ha roligt både åt och med mig själv. Inte för att jag hoppas att någon behöver laga hål, men blir ni helt bedövade i antingen över eller underkäken: ät eller försök att äta en banan!