Nervös men ändå inte

Imorgon är det en stor dag för mig. Eller stor och stor. Det är egentligen en dag som jag skulle vilja ha undvikit helt och hållet. Jag skall för första gången lägga mig ner i en tandläkarstol och få två hål lagade. Inget mer dramatiskt än så. Dock är det mina första två hål så det gör det lite stort för mig.

Kanske kunde de ha undvikits om jag inte struntade att gå till tandläkaren regelbundet för kontroll. Senaste gången jag var där bodde jag i Skelleftehamn, år 2006. Så nästan tio och ett halvt år sedan senast. Bara kontrollen tog nästan en timme med all tandsten som skulle bort, och jag är fortfarande lite öm i tandköttet efter den behandlingen.

Så kan det gå och jag har bara mig själv att skylla. Bara att bita samman och får det gjort. Kommer att välja att få bedövning, då jag ryser till bara jag får ilningar i tänderna. Kanske inte så bra att rycka till när någon har en borr i munnen på en.