Får den stanna uppe nu?

Efter ett antal strömavbrott, flyttar, fel kablar i fel nätverksport, avstängt nätverk och allmänt kaos så hoppas jag nu att bloggen kommer att få stanna online ett bra tag innan det sker något mer konstigt. Allt detta pga den renovering som pågår i lokalerna så lite av det kan man förstå. Dock så funderar jag på om det går att “flytta hem” bloggen till min server här hemma. Frågan är dock om jag har orken att göra det just nu.

Skall försöka komma ikapp med inlägg för de senaste månaderna med renoveringar, foton från turer och lite annat smått och gott.

Denna helg har jag det lugnt hemma i alla fall. Är åter igen gräsänkling då T och barnen är i London och shoppar loss. Kanske inte T. Dock blir det inte att ligga på latsidan. Jag har ett tak som skall fixas (mer om det i ett annat inlägg), ett golv som skall läggas och en fondtapet som skall sättas upp. Plus att jag själv skall börja förbereda mig att återvända till Tara på Irland. Denna gång blir det hela 10 dagar på plats.