Laddar inför helgen

Snart är det helg och bygget av de väggar som påbörjats skall fortsätta och avslutas så långt det går. Har tagit ledigt på måndag bara för att få chans att göra mera och förhoppningsvis så kan alla stommarna monteras under denna tid. Går allt bra så kommer även gipsskivorna att vara monterade så vi kan gå vidare med tapetsering och målning.

Att fokusera på byggandet kommer inte att vara svårt då jag kommer att vara gräsänkling från fredag och fyra dagar som följer. T skall ut och vandra och få ladda batterierna så jag kommer ha huset helt för mig själv. Lite enklare när man kan styra sov och matschemat själv under några dagar.

Byggandet har varit riktigt roligt och på ett konstigt sätt väldigt avslappnande. Det är väldigt länge sedan jag kunde fokusera så här bra. Att jag även kommit igång med träningen efter semestern kan ju ha hjälpt till.

Har en väldigt bra känsla i kroppen just nu och hoppas verkligen att den håller i sig.