Födelsedagen är firad

Länge sedan jag skrev något här. Det har varit så väldigt mycket som hänt att jag knappt haft tid att sitta ner och samla tankarna och få samman en text som hänger samman från början till slut. Det har varit en relativt tung tid den senaste månaden med tanke på min pappa. Inte lätt att vara positiv, glad och framåt när man bara vill krypa ner under täcket och försvinna för en kort stund.

Mycket under denna tid har kretsat runt hemmet och få saker och ting i ordning så det går att ha en vardag när väl semestern var förbi. Och vi är nu på gång att få vårt egna sovrum med dörr och allt. Roligast är dock att jag för första gången bygger en innervägg (tekniskt sett tre) som skall bli ett riktigt rum. Ljudisolering är högsta prioritet. Det skall bli vårt lyxiga och lugna krypin när vi vill vara ifred.

Först så rev vi väggen...

Först så rev vi väggen mot köket…

Sedan byggde vi en ny på samma plats.

Sedan byggde vi en ny på samma plats.

Dock är väggen lika bred som stålbalken som går i taket och det blir en ny öppning från hallen in till det något mindre vardagsrummet. Om allt går som planerat kan samtliga väggar och nästan alla skivor sitta på plats om lite mer än en vecka.

Utöver renoveringar så var min mamma även och besökte dalarna för första gången och träffade mina “svärföräldrar”. Det blev lite kulturellt med dalahästar och gruvan men roligast måste vara att vi var uppe i hopptornet på lugnet. Ingen av oss kunde förstå hur någon vettig person kan sätta på sig två skidor och sedan ge sig ut för den där backen. Tokar!

Skall försöka hålla denna blogg lite uppdaterad nu (igen).