Sol och stuga

Lite lata dagar med okej väder tills idag då det har varit kanonväder och vi tillbringade dagen i stugan med lite solande, lite spelande och lite grillat. Dock inget bad. Känner mig för första gången på väldigt länge helt avslappnad i både kropp och själ. Även om man vet att det är väldigt viktigt att slappna av så är det inte förrän man är avslappnad som man inser hur stressad man var.

För stressad är något jag har varit. Jobb och flytt har tagit ut lite väl mycket energi från mig. Nu känns det som att det fylls på med ny energi och ork. Har även sparat några dagars semester till hösten för att kunna ta ett litet avbrott om det behövs.

Träningen kan även ha gjort sitt då jag åter är igång och just nu skall gå på två pass i veckan. Oavsett. När jag börjar jobba igen så skall det bli tre pass. Måste hålla igång mer regelbundet då jag mår så mycket bättre av det. Har alla planer och möjligheter till att hålla igång så det är bara dåliga ursäkter att inte spendera de få timmar som krävs.

Nu ser jag dock dels fram emot lördagen då min syster kommer på en snabbvisit på väg hem från Vansbrosimningen (ja, hon är tokig) och nästa vecka kommer min mamma på besök. Förhoppningsvis får vi bra väder så vi kan via upp Falun från sin bästa sida.