Semestern har börjat

Två dagar in på en väldigt efterlängtad semester så har jag börjat slappna av och ser fram emot att kunna njuta av denna ledighet. Lite kommer det bli att fortsätta med renoveringen men det skall inte ta över hela semestern.

Midsommar firades med hela tjocka släkten på T’s sida i deras stuga som låg väldigt trevligt till vid sjön Runn. Jag är inte riktigt en stugfantast men det var riktigt trevligt och då det var midsommar så var det väldigt mycket mat som skulle ätas. Nästan för mycket. Magen protesterade lite när man kom hem. Tyvärr hade jag inte med mig badkläder annars så hade det även varit badpremiär, då vädret var perfekt på midsommardagen. Men planen är att åka ut fler gånger så då kommer badkläderna definitivt packas ner.

Mycket av min fokus är dock nu på att skaffa en cykel. Något som var svårare än vad jag hade trott. Två “krav” var att det inte skulle vara en el-cykel och det skulle inte vara mängder med växlar. Tyvärr har det visat sig att dessa två krav gör att det inte finns mer än 3-4 cyklar att välja på. Om ens det. Damcyklar fanns det dock mängder som passade in på dessa krav. Så det lutar åt en damcykel med korg och allt.

1 comment

    • M.P. on June 29, 2016 at 08:07

    Det är inget fel på damcyklar. 🙂

    Dock så är det nog verkligen inte det lättaste att hitta en cykel utan en massa växlar.

Comments have been disabled.