Snart semester

Nedräkningen har pågått länge nu och jag kan se mållinjen. Endast två dagar kvar tills semestern börjar med hela tre veckor ledigt utan att behöva vakna tidigt och köra till Garpenberg för att jobba. Och även om morgondagen innebär att jag jobbar sent som bara den (fram till kl 17) så kommer det troligen att bli en väldigt kort torsdag.

Har redan aktiverat automatiskt svar på både e-post och telefon så när jag går för dagen på torsdag är allt fixat och klart.

Hemma går det på i relativt lugnt tempo. Jag har efter lite svordomar fått ordning på nätverket till ovanvåningen så det går att dels koppla in datorn som I fick på sin födelsedag men även en accesspunkt på ovanvåningen så vi har bra täckning i hela huset. Mycket arbete i det dolda och allt som syns är ett litet uttag där telefonjacket eller tv-uttaget brukade sitta.

I mitt lilla krypin och drar kabel

I mitt lilla krypin och drar kabel

Den där överväldigande känslan att man har för mycket att göra har börjat försvinna då det varje dag försvinner något på min att göra lista. Nätverket är avklarat. Imorgon blir det en lampa och montera lite på väggar. Torsdag skall jag operera på vår diskmaskin som bestämt sig för att krångla. Troligen ett filter som är tätt eller sitter på sniskan.

Fast på fredagen blir det att slå på stora trumman och fira midsommar “i stugan”. En stuga som jag ännu bara har hört talas om. Får se om den lever upp till de väldigt uppbyggda förväntningarna från de beskrivningar av dem man fått.