Långa dagar och sena kvällar

Det är inte mycket till fri och ledig tid över att bara sitta och njuta. Renoveringar, besiktningar och nu det senaste infallet med bakning.

Allt är dock för ett gott ändamål.

En vecka till med renoveringar sedan är i stort sett klara med ovanvåningen och alla barnen har fått sina rum. Kvar är då att göra något åt hallen där uppe som nu är väldigt mörk och kommer väl bli mörkare till vintern. Men det är inget som måste bli klart nu på studs utan vi kan ta lite tid att fundera på det.

Kan då istället fokusera på lite inredning och sitta och njuta i trädgården tillsammans med T som jag gör för tillfället med en kopp te.

Den stora tillställningen för veckan är dock att I fyller 13 på lördag så måndag och tisdag kväll bakades det till idag då släkten på T’s sida kom på besök. Första gången många av dem var här. Och det var en väldigt lyckad tillställning. De fick även vars en påse med bullar med sig hem. Och det finns mycket mer kvar i frysen att ta med till jobbet imorgon.