Det gick snabbt

6 månader. Det är så länge jag och min älskade T har varit tillsammans. Och på den tiden har vi hunnit göra mängder med stora saker som “normalt” brukar ta 2-4 år. Det största är att vi köpt ett hus som vi flyttat in i tillsammans. Inte “normalt” alls. Men vem vill vara normal egentligen? Inte jag. Inte tillsammans med T. Vi är vi. På vårat sätt.

För att fira detta skall vi åka till Dalecarlia som är ett spa/hotell för en lite romantisk weekend tillsammans. Bara njuta och försöka slappna av både fysiskt och mentalt. Kommer att bli skönt att bara vara i världen ett tag.

Nästa vecka så sätter vi igång med renoveringarna igen. Ett till rum skall kläs med renoveringstapet och målas. Kommer att gå bra mycket snabbare än tidigare kanske främst för att det är ett mindre rum men även att vi nu vet hur tapet, lim, färg reagerar tillsammans.