Vart tog min fritid vägen

Det ena följer det andra utan uppehåll. Vakna, köra, jobba, köra, fixa/städa/laga mat och så sova. Kanske att man får 30 minuter med lugn och ro och kan skriva något här. Eller så skapar man sig det. Finns många vägar fram.

Förutom flytten som vi är mitt uppe i så har jag ju blivit inkastad i ett familjeliv som jag inte riktigt är van vid. Det är inte så att det bara går att strunta i att laga mat, för det finns plötsligt tre tonåringar som behöver äta. Och en sambo. Fastän man själv mest är sugen på en kopp te och bara sitta i soffan resten av kvällen. Det är en omställning som inte är helt smärtfri, men helt klart värd lite smärta på vägen.

Konfirmationen gick väldigt bra och jag fastnade till och med på bild.

DSC_1699

T, V (huvudpersonen) och jag utanför kyrkan i Svärdsjö

Visst kände man sig lite bortkommen då det var första gången jag träffade barnens pappa och den sidan av släkten. Lite stelt blev det väl men på det hela så var det en väldigt lyckad dag. V verkade vara nöjd i alla fall, vilket var det viktigaste. Vi var tillbaka på söndagen för högmässa. Det var första gången på många, många, många år som jag var på en sådan.

Nu till helgen blir det lite firande och mys med T, då det på lördag är 6 månader sedan jag frågade chans på denna kvinna. Jupp, det gjorde jag. Chans. Precis som på mellanstadiet. Med en handskriven lapp och rutor för att svara ja eller nej.