Nu händer det saker

Inte för att det har hänt direkt lite de senaste veckorna men imorgon så kommer byggfirman och skall börja sätta upp skiljeväggen så vi får ett tredje sovrum. Det blir det första nya som vi gör med huset. Än så länge har vi mest tapetserat, målat, organiserat, slängt och försökt göra ett hem av det som är. Nu är det dags att göra det till vårt eget.

Naturligtvis har det kört samman sig med mitt schema för vad som skall göras imorgon. Har lyckats få tre saker som skall ske samtidigt och det är lite mycket. Om jag har tur så kommer det att funka på minuten. Fast risken är att jag kommer att stressa fram och tillbaka tills allt är på plats.

Mest viktigt för mig imorgon (förutom byggfirman) är presentationen av ett examensarbete som jag har varit handledare till. Är riktigt stolt faktiskt. Men viktigast för företaget är de service tekniker som kommer samtidigt som det är dags för presentationen. Det kommer att bli svårt att prioritera.

Men en sak jag ser fram emot är konfirmationen på lördag för V. Det är den första tillställningen som jag går på där någon av barnen är huvudpersonen. Lite nervöst är det allt. Det blir att träffa hela tjocka släkten där jag känner ena halvan. Den andra är helt ny för mig.

1 comment

    • M.P. on May 10, 2016 at 11:01

    Det kommer att gå riktigt bra alltihopa. Ingen fara alls. 🙂

Comments have been disabled.