Det går att leva nu

Efter mycket kämpande och sena kvällar går det nu att säga att huset går att leva i utan bekymmer. Lite grovt i alla fall. Men vi har kommit så pass långt att vi börjat fundera på att sätta upp gardiner och lite rent dekorativa saker.

Något jag dock kämpar med är att vara sambo då det är en stor förändring från mina tidigare 16 år som jag bott ensam. Alltså sedan jag flyttade hemifrån. Man gör inte allt på samma sätt och det gäller att försöka få samman detta. Än så länge har det bara varit jag och T, men på fredag så kommer även barnen och då blir det familjeliv på riktigt.

Nästa större projekt är byggnationen av I’s rum som vi har lejt ut till en byggfirma så vi slipper just den biten. Dock så blir det att måla och tapetsera för oss när de väl är klara.

På jobbet har jag nu börjat räkna ner till semestern. Mycket som måste börja knytas samman och antingen avslutas inför sommaren eller parkeras på ett sådant sätt att det kan stå stilla i några månader. Stressen går upp och ner nästan dagligen. Vissa dagar är hemska och jag är helt slut efter lunch. Andra så har jag mängder med energi. Det får bli att göra en inventering på vilka projekt som jag har igång, för just nu känner jag att den kontrollen saknas.