Inflyttad till Falun

Då var man officiellt inflyttad till Falun och sambo med T och barnen, även om de inte har varit här sedan vi flyttade. Nästa fredag är det deras första natt här.Två av dem har helt nyfixade rum och det sista blir fixat vecka 19. Målet är att i slutet av Maj så är alla rum på ovanvåningen klara.

Flytten som sådan gick hur smidigt som helst. Brukar bli så när man använder en flyttfirma. Förutom att hämta större delen av mitt bohag så hämtades det även lite från T. Och sedan skulle allt ut från lastbilen och in i huset som plötsligt var mycket mindre än vad vi mindes. Det fylldes snabbt och även förrådet är för närvarande överfullt med saker.

Så denna lördag har för min del främst gått till organisera och flytta runt ting så vi får något som liknar ett boende. Tycker jag lyckades rätt väl då jag sitter och skriver detta i soffan med rätt soffbord. Det saknas fortfarande lite lampor och så men på det stora hela går det att leva här nu.

I allt detta som skall fixas har jag fortfarande lägenheten i Hedemora att ta hand om. Lite saker som blommor, lego och löst dret som skall tas upp. Och när det är klart skall det flyttstädas och besiktigas. Det kommer att bli en väldigt hektisk maj månad.

Lite bilder har det även tagits.