Fullt upp

Det är fullt upp med att renovera tjejernas sovrum. Vitt skall det bli. Men som alltid är det för- och underarbetet som är det viktigaste vilket vi har fixat nu de senaste 4 dagarna. Började med att slipa ner alla kanter för att sedan sätta renoveringstapet. Idag fylldes de sista hålen i och skarvarna mellan tak och tapet fylldes med fog. Imorgon skall det målas.

Flytten börjar även närma sig. Bara två dagar kvar innan lastbilen står framför min entré och bara väntar på att bli fylld. Som tur är följer det med flyttgubbar. Sedan kommer det mödosamma arbetet att packa upp allt igen. För att inte nämna att lägenheten skall städas ur. Det är något jag inte ser fram emot.

Jobbet går även bättre nu. Har tid att fokusera på mina uppgifter och klura ut bra sätt att lösa saker och ting. Listan med 90 projekt är nere i 40, så mer än en halvering av saker som släpar efter. Dock är det några stora projekt som jag bävar för att ta tag i. Kanske till sommaren. Det låter kanske konstigt men tid att faktiskt sitta och tänka är något av en bristvara. Oftast är det kaos som måste lösas.