Husägare!

Då var jag och T officiellt ägare av en bit svensk mark. Det är en exalterad känsla som blandas med total skräck. Ansvaret för det ligger helt och hållet på våra axlar. Går något sönder finns det ingen hyresvärd eller förening man kan vända sig till. Samtidigt är man ju helt fri att göra som man vill (inom vissa gränser) med huset.

Det blev inte att vila på lagren utan vi har redan påbörjat renoveringen av tjejernas rum. Tapetkanter skall slipas ner och det underarbete som behövs inför att hela rummet skall täckas med renoveringstapet är redan halvvägs. Går allting bra så kommer vi förhoppningsvis att ha börjat måla redan imorgon. Tak först sedan väggar.

Att beställa internet till huset har varit dem mest krångliga processen jag varit med om. Det gick inte bara att plugga in en dator i uttaget och då komma till beställningsportalen och vara igång på 15 minuter. Nej då. Här måste man beställa från en redan ansluten dator och det tar 5-10 dagar att bli inkopplad. Detta går och är löst mycket smidigare hos alla andra stadsnät. Tur att man bara behöver göra det en gång.