Kabeln är klippt

Inte av men i alla fall urkopplad. Både internet via kabel och via trådlöst är nu borttaget så jag får surfa via mobilen. Skulle kunna koppla in sladden direkt i uttaget men då det bara är en dag kvar som jag kommer att spendera natten här innan flytten så klagar jag inte. Vilket är det absolut sista som skulle göras innan jag var 100% klar att flytta. Internet måste ju hållas igång så länge det bara går.

Imorgon så blir jag inneboende en vecka hos T för att kunna påbörja och göra klart renoveringen av tjejernas sovrum. Renoveringstapet skall upp och det skall målas vitt. Både i tak och på väggar. Vilket inte borde ta så väldigt lång tid, men det är mycket jobb. Och här måste jag ge en eloge till Flügger färg i Falun. De satte utan problem upp ett konto som vi kan köpa färg, tapet och allt annat vi behöver direkt och dessutom till 20% rabatt. Perfekt att bara svänga förbi när man behöver något utan att kolla kontot först.

På fredag så smäller det. De tre sista av fem nycklarna blir våra. Två har vi redan fått. Känns lite som Gunde på Fortet. Skynda! Skynda! Hämta nyckel! Få skatten!

Och det första som skall fixas när väl det är officiellt? Internet naturligtvis.