Bara timmar kvar

Det som först räknades ner i veckor som blev dagar har nu blivit timmar. Tolv sådana för att vara exakt. Halv tio sitter vi med säljarna och skriver på papper för övertagande och vi får nycklarna. Med det följer ju även ansvaret som är nytt för mig. Har ju bara ägt bostadsrätter hittills och då ligger ju ansvaret för yttre underhåll på föreningen. Nu kommer det att hänga på oss att vi får saker gjorda när det behövs.

Samtidigt så är det första gången jag på riktigt går in för att bo tillsammans med någon. Bortsett från en kort och väldigt misslyckad period för 10 år sedan så har jag sedan jag flyttade från Simrishamn inte delat mitt liv och vardag med någon. Skrämmande men samtidigt väldigt spännande. En sak som jag har fått meddelat är att jag i alla fall måste bli mycket bättre på att ta ett glas vin på fredagarna på kvällen. 🙂

Nu gäller det bara att inte tappa sugen för renoveringar då det är en hel del som skall göras. Och har vi tur kommer snickaren redan om 2 veckor och fixar det extra rummet. Skulle vara så skönt att ha allt det klart tills midsommar och semestrarna.