Börjar bli otålig

Kan det bli fredag nästa vecka snart? Typ imorgon? I och med att det är färdigpackat så går jag mest runt och petar på saker. Lite diverse saker blir inrullade i papp, men sedan så händer det inte så mycket mer. Saker flyttas runt och jag försöker organisera det så det går snabbt att fylla lastbilen. Och att leva spartanskt med flyttkartonger runt mig har jag gjort så många gånger nu att det räcker.

Får se fram emot att det är bara är tre dagar kvar till att vi officiellt får nycklarna. Även om vi praktiskt redan har en. En liten teknikalitet bara. Och imorgon tisdag skall städningen kontrolleras. Städfirman önskar att vi som köpare går igenom huset direkt när de städat så de kan fixa det innan de åker. Jag förstår idén med det upplägget men det känns lite stressigt att inte kunna gå igenom det i lugn och ro. Men det blir säkert bra.

Samtidigt så vill jag komma bort från denna lägenhet som nu har sin värsta period. Värmesystemet har inte insett att det är varmt ute dagtid ännu så det går på för fullt på dagarna som tillsammans med solen och dålig ventilation gör att jag har en bastu att leva i. Även om man öppnar fönster och dörrar så det ger en tillfällig dämpning men det räcker inte för att hålla borta allt.