En annan flytt

Det är inte bara mitt bohag som skall flyttas. Även mina pengar skall ta en resa. Från SEB till Dalarnas (Länsförsäkringar). En flytt som nu är påbörjad vilket gör det lite komplicerat att använda vissa tjänster den närmaste veckan tills att jag fått nya kort och länkat om e-fakturor, autogiro mm.

Det är bara andra gången jag byter bank men det är helt klart värt det. SEB är relativt dyra om man inte skall ha något mer än bara bastjänsterna. Allt annat kostar. Och efter att ha lekt runt med både internetbanken och deras app till telefonen så måste jag säga att de är betydligt bättre än SEB’s varianter. Lite enklare uppbyggt och inte så mycket “lull lull”, vilket gör det väldigt enkelt att få en översikt på allt.

Så på det hela är jag än så länge väldigt nöjd med bytet. Lite kramp hade man dock i handen efter alla papper som skulle signeras för konton, lån, pantbrev och lagfart. Är inte helt säker men jag tror jag även skrev under att djävulen skulle få min själ. Det var väldigt många papper….

Idag ser jag dock fram emot att träffa byggaren som skall se till att vi får nog med rum så barnen har vars ett. För om 7 dagar så sitter vi där med nycklarna och har fullt ansvar för detta hus. Lite skrämmande men samtidigt väldigt spännande.

1 comment

    • M.P. on April 8, 2016 at 09:31

    lycka till med allt…

    är intressant när man håller på att byta banker och liknande…

Comments have been disabled.