En till avklarad

Det satt långt inne men nu är sista delen av Star Craft 2 avklarad. Även om man har klarat huvuddelen så finns det en hel del småsaker att fortfarande ta sig igenom. Saker man vill testa och så det finns fortfarande mycket underhållningsvärde kvar i spelet. Med tanke att det nu snart är 5,5 år sedan jag började spela den första delen så känns det lite konstigt att det är över. Men det lär dyka upp små expansioner de närmaste åren. Fast nu är frågan vilket nästa spel bör vara. Både diablo 3 och Xcom 2 lockar.

Fast med tanke på att en flytt kommer att ske inom kort så känns det fel att påbörja något nytt nu som jag sedan inte kommer att kunna spela på minst 6 månader. Kanske ännu länge. För sedan har jag mitt lego och mina modeller som jag köpte i oktober som fortfarande inte har blivit byggda. Även de får vänta till efter flytten när det finns tid.

Tid för eget nöje kommer att av väldigt naturliga skäl bli begränsad de närmaste månaderna. Mycket att göra på huset men förhoppningsvis så kommer vi till ro relativt snabbt.

1 comment

    • Anders on April 5, 2016 at 21:19

    … eller skaffa en Xbox one och spela halo 5 med mig! Meddela i tid dock så jag kan fixa lite saker på min ända också.

Comments have been disabled.