Flytten närmar sig

Förrådet i lägenheten är nu återställt och förrådet i källaren är mer eller mindre tömt. Med bara två veckor kvar tills vi får nycklarna och tre till själva flytten så känns det ibland som att jag ligger efter med mitt packande. Men när jag sedan försöker packa något så inser jag att det inte är så mycket kvar att packa. Så jag antar att jag ligger bra i fas.

Det enda som inte går så väldigt bra är träningen. Ett pass per vecka är väl snittet de senaste två månaderna. Detta måste ändras. Snarast. Känner att kroppen är på väg åt fel håll och jag behöver de där endorfinerna som kommer av träningen. Till veckan som kommer blir det träning på måndag och torsdag. Oavsett hur jag känner mig i kroppen så skall jag till gymmet, även om det bara blir att lyfta lite lätta vikter eller något annat. Men dit skall jag.

Trots en tur till tippen så har högen med “detta skall slängas” återuppstått. Och nu med större saker. Främst är det saker som jag och T pratar samman oss med om vad vi har dubbletter av och därmed inte behöver två av. Min micro är en av dessa saker som kommer att förpassas till återanvändningen på tippen. Även tavlorna som ingen har hört av sig på kommer att lämnas till dem.