Ett förråd mindre

Ett av de större projekten som var kvar att återställa i min lägenhet är nu halvvägs klart. Det som var mitt förråd är numera nedmonterat, expanderpluggarna borta och hålen är spacklade. Kvar är att måla över och montera upp de gamla hyllorna. Om allt går som planerat blir detta gjort på torsdag kväll. Så här tomt ser det nu ut…

IMG_20160329_184905Det är ett relativt bra eko där inne.

Fortfarande är det en hel del att packa i köket som jag bara drar på så länge det bara går, men om inte till helgen så nästa helg blir det att ta tag i det och få ner även detta i flyttkartonger. Flytten närmar sig med stormsteg ju. Bara två veckor och två dagar kvar. Men det känns som att jag håller ett bra tempo med packningen. Lugnt och utan att tokstressa.

Det blev även en tur till tippen idag och då åkte allt som jag hade bunkrat upp i ett hörn, även min PS1:a (sorry A…). Kändes extremt skönt. Har redan ögonen på ytterligare ett lass med saker som jag vill skicka till tippen innan flytten. Men det får bli ett framtida projekt.

1 comment

    • Anonymous on March 30, 2016 at 22:07

    nooooooo!!!! Ni är välkomna upp på middag och RR2 ändå 😉

Comments have been disabled.